L’Espai Àmbit Sant Lluc d’Olot exposa les obres de l’artista olotí Miquel Bosch

L’Espai d’Art Àmbit Sant Lluc d’Olot, acull fins al proper 8 de febrer l’exposició del pintor olotí Miquel Bosch.

Bosch va estudiar a l’Escola de Belles Arts i a l’Escola Superior de Paisatge de la Generalitat de Catalunya. Aprèn les tècniques de la pintura, dels monotips i dels gravats. En el transcurs de la seva carrera va obtenir diversos premis i va exposar a Barcelona i moltes altres poblacions de Catalunya i França, així com a Anglaterra, Holanda i Veneçuela. No es tracta d’un pintor olotí tradicional, ja que va tractar especialment l’aspecte humanista amb retrats de personatges del món del circ, el teatre i el ballet.

Josep Abelló, president Espai d’Art Àmbit Sant Lluc: La tècnica que domina es basa sobretot en el dibuix, però també hi posa la seva part personal, aquesta sensibilitat que tenen els personatges que emanen una tranquil·litat i un saber estar que s’encomana.

Aquesta és la setena exposició que l’Espai d’Art Àmbit Sant Lluc realitza per a promocionar els artistes garrotxins de la segona meitat del segle XX.