La UE Castellfollit es corona campió d’hivern de Quarta Catalana

La UE Castellfollit es va proclamar dissabte nou campió d’hivern del grup 27 de Quarta Catalana. Després de les 17 jornades disputades durant la primera volta, el Castellfollit va aconseguir situar-se líder de la categoria, amb 33 punts. El conjunt groguenc va obtenir una important victòria al camp del cuer de la categoria, el CF Les Preses B, per 2-3. Els locals van disposar d’un avantatge de dos gols, però el Castellfollit va demostrar perquè es mereixia ser el campió i va remuntar el matx amb un gol abans del descans i dos més a la represa.

Jordi Freixa, entrenador de la UE Castellfollit: Ells també han fet mèrits suficients per treure alguna cosa més, però nosaltres estem en una ratxa molt positiva i l’hem d’aprofitar.

 

Joan Carles Garcia, entrenador del CF Les Preses B: Som un equip jove i ens falta una mica d’experiència a la categoria. Hem de tenir paciència, l’equip ha jugat bé al futbol.

La UE Sant Miquel Campmajor es va col·locar líder la jornada anterior, però va tornar a perdre el lloc més privilegiat de la classificació en perdre per 2-0 al camp del CF Cellera, que se situa subcampió, amb 31 punts.

Tot i això, no era l’únic equip que optava al lideratge. L’EF Garrotxa va desaprofitar la seva oportunitat, en empatar a 0 al camp de l’AE La Canya, en un partit on els visitants van crear més ocasions de gol. Amb la derrota del Sant Miquel Campmajor, s’haurien endut el campionat d’hivern, en el cas que el club blanc-i-blau s’hagués endut els tres punts.

Carles Brosa, entrenador de l’AE La Canya: L’empat el valoro com a molt positiu, perquè nosaltres venim d’una dinàmica que no és bona. En joc estem bé, però no fem punts, perquè no ens entren els gols i defensivament no estem bé.

 

Dani Torres, entrenador de l’EF Garrotxa: Ells han defensat molt bé, ha sigut un partit molt competitiu. Ells han donat el màxim, han fet un gran partit, la veritat. Nosaltres hem tingut les nostres ocasions, no les hem aprofitat. Un partit més, un empat i un punt més que sumem.

El PE Montagut i el CF Joanetes també es van enfrontar en un duel que podia haver situat a un dels dos conjunts a la primera posició. En aquesta ocasió, tampoc van aprofitar la situació i el matx va finalitzar amb un empat a 2. El Montagut es va avançar en el marcador, el Joanetes va aconseguir capgirar l’electrònic i a 20 minuts pel final, els locals van marcar el 2-2 definitiu.

Una segona volta apassionant, la que ens espera.