L’equip Absolut del Club Natació Olot perd a casa contra el Club Waterpolo Universitat Autònoma en un partit ajustat (13-15)

El Club Natació Olot ha rebut aquest dissabte al Club Waterpolo Universitat Autònoma, l’equip amb més experiència de la categoria.
Tot i això, l’Olot ha sortit guanyant el partit des del primer minut, realitzant una primera part molt intensa. Al llarg del segon quart, l’Olot ha seguit amb un alt ritme de joc, fent patir físicament l’equip barceloní, aconseguint que el marcador a la meitat del partit fos de 8 a 5 a favor del Club Natació Olot.

Durant el tercer període la dinàmica ha estat similar, però més ajustada. Les ganes de remuntada dels visitants s’han fet presents en aquesta part, acabant amb 10 punts pels visitants i 11 pels locals reduint la diferència només a 1 punt.
A l’última part, els de la UAB han aconseguit remuntar als garrotxins tancant el marcador derrota local per 13 a 15.

Jan Ibern, entrenador: Sabíem contra qui jugàvem. És un partit que és un clàssic de la lliga i sabíem els jugadors que tenien i les diferències que podien marcar però tot i això crec que el partit avui l’hem perdut nosaltres. Hi ha hagut moments que anàvem guanyant de 3 o 4 gols i no ho hem sabut controlar. Som un equip molt jove i això ens passa factura en aquests moments. No sabem portar el ritme del partit i això ha fet que ells s’acostessin al marcador, ens remuntessin i ja no hi ha hagut temps per nosaltres per reaccionar.

L’equip Absolut del Club Natació Olot ha perdut només tres partits aquesta temporada, mantenint-se a les posicions més altes de la classificació.

Jan Ibern, entrenador: Aquesta derrota fa que se’ns compliqui una mica, però no deixarem d’intentar-ho i ara és quan més hem de treballar. Seguint la línia que ja teníem,que penso que és bona tot i que evidentment hi ha moltes coses que es poden millorar però bé, seguirem.

Deixa un comentari