La consellera de Salut adverteix que hi haurà “restriccions” al pressupost del 2020

En la seva visita a Santa Pau aquest diumenge, durant la Fira del Fesol, la consellera de Salut, Alba Vergés, va referir-se a projectes pendents a la Garrotxa en el seu àmbit. Preguntada pel futur Centre d’Atenció Primària del barri de Sant Miquel d’Olot, va assegurar que els pressupostos del 2020, que es presentaran properament, acabaran amb una època de restriccions.

Alba Vergés, consellera de Salut: Més envelliment i més casuística de salut vol dir que haurem d’apretar molt en el que és la prevenció i la promoció de salut. Totes les polítiques de salut incorporen tot aquest ventall.

En referència al temps d’espera a l’àrea d’Urgències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, Vergés va considerar que el sistema de salut català reacciona amb rapidesa i qualitat en els casos urgents.

Alba Vergés, consellera de Salut: Sempre treballem perquè a tots els dispositius es pugui donar el servei adequat a la ciutadania. La gent pot estar tranquil·la perquè si té algun problema de salut important i urgent, la via és molt ràpida i amb molta qualitat, són les dues coses.

Sobre el nou equip pediàtic Garrotxa-Ripollès, ha afirmat que la conselleria es reunirà properament amb els alcaldes del territori i que treballa conjuntament amb el món local perquè tothom tingui una bona cobertura sanitària.

x