ERC Olot presenta la nova executiva local amb Adrià Aulines com a nou president

Esquerra Republicana d’Olot ha presentat la nova executiva local formada per deu militants i on Adrià Aulines en serà el president. Sis dels integrants no n’havien format part anteriorment. La gran majoria són joves que volen treballar per millorar la comunicació amb la ciutadania, amb noves idees i maneres de treballar, per aportar un punt de vista renovat al grup republicà.

Meius Ferrés, membre ERC Olot: Esperem que, ara rejovenida l’executiva, que ja tocava, hi hagi molta més empenta i moltes més ganes de treballar.

La cohesió de la militància i la millora de la comunicació són dos dels objectius principals de la nova executiva, que canvia de presidència i pretén seguir amb la mateixa visió del partit, però també mirant cap als reptes del futur.

Adrià Aulines, president executiva local ERC Olot: No és cap casualitat que tinguem tantes incorporacions ni tanta gent jove. Al final volem que l’executiva segueixi la mateixa visió que tenim al partit, una visió a llarg termini, que sigui capaç de resoldre les qüestions que puguin sorgir el dia a dia, però també que sigui capaç d’anticipar-se a aquells problemes i qüestions que puguin sortir el dia de demà.

Aquesta nova executiva representa la unió entre les noves incorporacions i l’experiència i coneixement dels membres que ja en formaven part.