La neu fa acte de presència a la Garrotxa i complica la circulació en diversos punts

Unes hores més tard del que s’esperava, prop de dos quarts de nou del vespre d’aquest dimarts, la neu ha arribat a la Garrotxa. Punts com Santa Pau o Batet de la Serra han quedat emblanquinats en poca estona i els gruixos de neu han dificultat els desplaçaments en vies com la carretera de Santa Pau (GI-524). A la Vall d’en Bas la neu ha fet acte de presència de forma més tímida però el Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra han pres les precaucions habituals: restringir el pas de camions i vehicles de més de 12 tones i no deixar passar els turismes que no disposessin de cadenes. Es preveu que la cota de neu pugi al llarg de les properes hores i que demà la precipitació es transformi en pluja, també amb quantitats que podrien ser importants, a causa del temporal de llevant que afecta Catalunya fins dijous.