Rialles Olot celebra 40 anys amb una cercavila i una exposició a Can Trincheria

El grup de timbalers Timbus i desenes de famílies van acompanyar el nen i els sols de Rialles aquest divendres al vespre pels carrers del centre d’Olot. L’entitat, dedicada a programar arts escèniques i activitats orientades als més petits, ha organitzat una exposició històrica per celebrar el seu quarantè aniversari, que va voler inaugurar de la manera més festiva possible.

Lluïsa Vayreda, membre de Rialles: Estem molt agraïts d’haver-la pogut fer, ens ha ajudat molta gent que havia estat a l’entitat. Amb ganes que a tothom li agradi i els convidem a veure l’exposició fins al 9 de febrer a Can Trincheria.

El disseny de la mostra ’40 anys de Rialles Olot’ ha anat a càrrec d’un estudiant de batxillerat que ha dedicat el seu treball de recerca a l’entitat. Es tracta d’una mostra participativa on els visitants poden jugar amb diferents elements i participar al sorteig d’entrades per als espectacles de Rialles per a aquest 2020.

Deixa un comentari