Una mala segona part impossibilita a la UE Olot endur-se els tres punts davant el Cornellà (1-1)

Cara i creu per a la Unió Esportiva Olot en el partit d’aquest diumenge contra el Cornellà. Tot i que els visitants han començat arribant amb perill a la porteria de Pol Ballesté, la Unió Esportiva Olot ha sabut neutralitzar els atacs rivals amb un gol de Jordi Xumetra al minut 20.

Durant uns moments els olotins han estat més a prop de fer el segon que de rebre el primer, amb diverses ocasions, com una de Kilian o una altra de la bala de l’Estartit.
A la segona part, però, el partit s’ha girat com un mitjó. El Cornellà arribava una vegada i una altra, amb ocasions molt perilloses com les que ha tingut Pablo Fernández. La defensa local i Pol Ballesté no deixaven de treure aigua de l’àrea pròpia, fins que al minut 83 Becerra ha marcat el gol que tanta estona feia que es veia a venir.
Sorprenentment, però, amb l’1 a 1, l’Olot ha provat de tornar a anar cap amunt, i Xumetra ha tingut una ocasió per fer el segon, que finalment no ha arribat.

Guillermo Fernández Romo, entrenador del Cornellà: Hem estat millors amb tot, menys en el resultat. Limitar a tant poc a l’Olot que com ve demostrant costa molt.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Crec que hi ha hagut dues parts molt diferenciades. Hem estat superiors en la primera, però en la segona ho han estat ells. A la segona part hem tingut molta por, volent conservar el resultat. Ens ha de servir de lliçó. Hem d’anar a fer el segon per protegir un resultat, és la millor manera. Després amb l’1 a 1 hem tornat a jugar i hem estat a punt de fer el 2 a 1… L’explicació és emocional; és por donar aquest pas d’estar amb els de dalt. Portar 29 punts a la jornada 21 és per estar content, però per lluitar amb els equips de dalt hem de donar més. 4 de 6 amb dues jornades està bé, però jo no em conformo, i crec que tots hem de tenir aquesta ambició. És necessari que arribi algú, queden pocs dies perquè es tanqui el mercat.