Ha mort el fundador del Club Hoquei Olot Josep Jou, als 75 anys

La família de l’hoquei patins olotí està dol, amb la mort, aquest dimarts, del fundador del Club Hoquei Olot Josep Jou i Calverons, a l’edat de 75 anys i després d’una malaltia, que deixant de banda els darrers mesos, no el van deslligar durant 37 anys de la seva història.

Jordi Gironès, coordinador Club Hoquei Olot: Ell va ser el que va fundar el club l’any 83, que va sorgir de l’esport a l’escola Pia, els que tenim una edat ens en recordem d’en Germà Solà i un grup de nois, que van començar a practicar l’hoquei, i amb el pas dels anys el club ha anat jugant, amb més o menys jugadors, i en Jou sempre hi ha estat. La gent que està posada en entitats sense ànim de lucre i entitats esportives saben que el dia a dia costa molt i no s’avança si no hi ha un treball, un amor i una passió, com la que tenia ell.

En Jou, com era conegut, va ser entrenador, delegat, vicepresident i tresorer del club olotí, a més de pare i avi d’alguns dels jugadors que han passat per l’entitat olotina.