La Vall d’en Bas garanteix els serveis mínims educatius i de menjador als seus centres educatius des de les 10 del matí

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha informat que l’escola Verntallat, Parvulari i la la llar d’infants del municipi garanteixen els serveis mínims educatius des de les 10 del matí. El tall de subministrament elèctric generalitzat per l’avaria d’alta tensió a Red Elèctrica havia obligat a l’Ajuntament a prendre la decisió de tancar els centres a primera hora davant la manca de garantia de mantenir-hi serveis bàsics com la calefacció. Més tard, però, la situació ha millorat i s’hi pot garantir el servei.

La Vall d’en Bas també garanteix el servei de transport escolar a totes les parades a la tarda. A primera hora del matí, tres parades de Joanetes havien quedat cancel·lades per la neu.

A les Preses, en canvi, l’Ajuntament no ha rebut la garantia de mantenir els serveis bàsics a l’escola i la llar d’infants, i romandran tancades fins a nova ordre.

El tall de subministrament elèctric s’ha produït de manera més o menys imporant a tota la demarcació de Girona a partir de 2/4 de 7 del matí per una avaria d’alta tensió de Red Eléctrica. S’hi han vist afectats finalment uns 300.000 abonats. Depenent de la subestació, s’hi han vist afectats diferents municipis, barris o urbanitzacions. Els talls encara es produiran de manera rotatòria en les properes hores.

x