La Vall de Bianya inverteix 18.000 euros en millores a la carretera de Capsec

La Vall de Bianya ha començat el 2020 fent obres de reparació en una de les seves vies més transitades, la de Capsec, en el tram que va de Ca l’Enric al nucli de Llocalou. L’actuació, que ha tingut un cost de 18.000 euros, s’ha finançat amb fons propis del consistori, que la tenia prevista des de feia temps.

Santi Reixach, Alcalde de la Vall de Bianya: Hi havia alguns llocs que hi havia forats a tot el tros que va de Ca l’Enric a Llocalou. Feia temps que s’havia de fer i si no fas aquest manteniment, a la llarga et surt molt més car. Per això s’ha decidit tirar-ho endavant.

 Fa sis anys, l’Ajuntament de Bianya ja va reparar els trams més malmesos de la carretera. Ara, està pendent de la resolució del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat per a fer un pas més en aquest punt del municipi: unir la carretera de Capsec amb la de la Vall del Bac per facilitar l’accés als veïns.

 

 

x