L’Antiquàrium d’Olot ofereix objectes de tot tipus, peculiars i curiosos

És l’espai on s’hi pot trobar de tot, això sí, hi regnen els objectes antics, curiosos i peculiars. L’Antiquàrium d’Olot, que es troba a la Plaça Major o també conegut com a ‘Vintage’ es troba al Carrer Sant Antoni Maria Claret número 8 i dins s’hi poden trobar les antiguitats més sorprenents, ja sigui pels amants del col·leccionisme d’aquest tipus d’objectes o simplement per aquells qui vulguin innovar i adquirir articles amb personalitat pròpia. La singularitat és l’espai en sí, un edifici que s’ha decidit conservar en el seu estat natural per dotar de protagonisme els objectes del seu interior.

Marisol Pagès, propietària: Hi podreu trobar des d’objectes molt antics, curiosos, tots tenen en comú la seva antiguitat. L’objecte més curiós que hem tingut potser ha estat un confessionari del segle XIX, llavors articles modernistes, objectes de decoració, jocs de cafè, aquí per exemple hi tenim un moble d’impremta, molts tipus d’articles.

Els seus propietaris es dediquen a les antiguitats des de fa més de deu anys i han voltat arreu del món comprant i venent articles de tot tipus, la majoria d’ells sota la demanda d’amants del col·leccionisme. Objectes que es conserven tal i com arriben a les mans dels propietaris d’Antiquàrium per no manipular la seva essència i allò que els fa únics i especials.

Marisol Pagès, propietària: La recuperació dels objectes antics és molt important i aquí els intentem exposar dins un espai decadent, no hem canviat ni les pintures de les parets perquè es vegi ben bé com pot lluir l’objecte damunt el seu estat natural, que és un espai decadent i de molts anys.

Si preguntem a una de les propietàries del negoci per alguns dels objectes més antics que han passat per les seves mans la seva resposta és clara, pergamins del segle XIV. I és que l’espai acull articles de tot tipus, com més antics i singulars millor. De fet, preveuen ampliar l’establiment i ocupar les diverses habitacions de l’edifici com a espai d’exposició, perquè per a ells no es tracta només de vendre objectes, sinó d’oferir-los en un entorn únic que els acompanyi.

Deixa un comentari