Les garrotxines aconsegueixen nou medalles al Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística

El Pavelló Municipal d’esports va acollir aquest cap de setmana la quarta edició del torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística on hi van participar més de 500 gimnastes, d’una competició organitzada pel Club Gimnàstic Osona.

Anna Vegara, presidenta del Club Gimnàstica Osona: La participació la valorem positivament, perquè vam començar la primera edició amb 250 gimnastes. A partir de la segona en amunt, ja ens hem anat consolidant amb aquest nombre de gimnastes que són 500, que al final són les que podem acollir, tenint en compte les categories que es fa el torneig.

El Torneig Ciutat d’Olot era una de les primeres les primeres competicions de l’any, i serveix per posar en funcionament els canvis de normativa de la temporada en qüestió, des de categoria escola fins a via olímpica.

Joan Bosch, exgerent de la Federació Catalana de Gimnàstica i jutge nacional de gimnàstica femenina: És un torneig que ens serveix molt, a escala federativa, per veure les noves normatives tècniques, abans que comencin les competicions oficials el mes de febrer.

De la quarantena de gimnastes garrotxines que hi van participar, destaquen, en categoria A, les actuacions de Bruna Masies, tercera en poltre i general i Bruna sala, tercera en poltre. Elles dues juntament amb Helena Costa i Leire Florido van ser segones per equips. En categoria D3, tercer lloc individual i primera en barra per Lucia Saunier, tercera lloc en poltre per Laia Chacon, i segon lloc per equips de Laia Chacon juntament amb Martina Planella, Aida Berga i Alba Gassó. Finalment, or per a Teresa Frigola en barra, a la categoria via olímpica 2.