Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de Pineda denuncien talls reiterats de llum per la falta de manteniment de les línies

L’averia de Red Eléctrica d’aquest matí, que ha deixat sense llum a més de 220.000 abonats gironins, s’ha resolt en molts casos. Però a Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de Pineda no. Aquests dos veïnats de Sant Feliu de Pallerols seguien aquest migdia sense llum, acumulant ja més de set hores sense servei. Per a ells, la situació no és nova; els veïns denuncien que qualsevol inclemència del temps els provoca talls en el subministrament elèctric.

Francesc Olivella, president Associació Veïns Sant Iscle Colltort: Tota la vida, però últimament s’ha agreujat per la falta de manteniment de les línies, i de la zona d’arbrat que afecta a les línies elèctriques.

Segons els veïns, la situació s’agreuja per culpa del menysteniment de la companyia.

Francesc Olivella, president Associació Veïns Sant Iscle Colltort: El què ens sentim és no representats a l’hora de fer les reclamacions, perquè no ens fan mai cas. Hi ha gent que desgraciadament depèn de l’electricitat per seguir amb vida.

Als dos nuclis hi resideixen un centenar de persones, i la falta d’electricitat afecta des de veïns a cases de colònies, masos rurals, una residència de MENA’S o persones amb quadres severs de dependència.