El servei escolar a la Garrotxa es manté parcialment obert tot i les afectacions de pluja. S’han suspès totes les rutes de transport escolar que no s’hagin iniciat

La pluja segueix caient a la comarca de la Garrotxa. L’acumulació d’aigua ha impossibilitat que algunes rutes de transport escolar no poguessin funcionar amb normalitat des de primeres hores d’aquest matí de dimecres i que alguns centres educatius de la comarca no hagin obert.

Fins al moment, s’han suspès les classes a l’Escola Verntallat. A Sant Joan, en canvi, l’Escola Castanyer funciona amb normalitat, igual que la Llar d’Infants El Niu. Tampoc es duen a terme classes a l’Escola Castell d’Estela d’Amer, on hi van un bon nombre d’infants i joves de la Vall d’Hostoles. A Olot també es fan classes amb normalitat, com també ho farà la jornada de delegats i delegades que té lloc aquest matí al Casal Marià.

Pel que fa a les rutes amb transport escolar, fins al moment, s’ha anul•lat la ruta d’Oix cap a Montagut, com també rata de Les Planes i de Sant Aniol de Finestres amb destí a l’Escola Sant Cristòfol de Les Planes. A l’Institut Bosc de la Coma, amb transport escolar des de la vall d’en Bas, només hi hauran pogut arribar alguns alumnes des de Sant Esteve d’en Bas, Les Preses i Bosc de Tosca. La ruta de Sales de Llierca cap a l’Instutut la Garrotxa, també s’ha cancel•lat. Tampoc s’ha fet la ruta cap a l’escola Joan XXIII.

Diverses escoles de la comarca estan treballant, en aquests moments, amb serveis mínims, donat que alguns professors d’aquests centres educatius no han pogut arribar als seus respectius lloc de treball. Un exemple n’és l’Escola La Bòvila.

Segons ha informat el Consell Comarcal ha anul•lat totes les rutes de transport escolar que encara no hagin iniciat el recorregut.

x