El temporal de pluja no impedeix celebrar la XXIa Jornada de Delegats

El temporal de pluja no ha impedit la celebració d’una de les activitats emblemàtiques pels centres educatius de la comarca, la Jornada de Delegats, al casal Marià d’Olot. L’actriu Anna Roca ha estat l’encarregada de pronunciar la xerrada inaugural de l’activitat, que ha seguit amb diversos tallers.

La trajectòria de l’actriu olotina Anna Roca ha inspirat aquest dimecres al matí prop d’un centenar de joves d’ESO i estudis post-obligatoris de les escoles de la Garrotxa, que han participat a la XXIa Jornada de Delegats. L’activitat, promoguda per la Comissió d’Estudiants, ha pogut celebrar-se amb normalitat tot i les afectacions del temporal Glòria.

Joan Gelabert, Tècnic Institut Municipal Educació Olot: Hi ha algun centre que s’ha suspès alguna línia de transport, com Montagut i la Vall d’en Bas. Altres centres que el professorat no ha tingut fàcil arribar-hi i han decidit no venir a participar a la jornada.

Parlar bé en públic, dur a terme un bon lideratge o gestionar les emocions són algunes de les habilitats que s’han treballat en els diferents tallers de la jornada.

Joan Gelabert, Tècnic Institut Municipal Educació Olot: Tenim com a objectiu formar-nos per poder fer tasques de representació d’un col·lectiu, però també té a veure amb el creixement personal.

Aina Planas, Comissió Estudiants Olot: Un delegat ha de saber com actuar i parlar davant de la classe, i això és com t’ajuda els diferents tallers.

Després de la Jornada de Delegats, la Comissió d’Estudiants ja es prepara per una altra cita amb història a la ciutat, la Festa de Sant Tomàs d’Aquino, patró dels estudiants, que tindrà lloc l’últim divendres de gener.

x