La Generalitat recomana no obrir els centres educatius garrotxins aquest dijous i el Consell suspèn totes les rutes de transport escolar

Davant el pronòstic de noves precipitacions aquesta nit i matinada, la Generalitat ha volgut recomanar als centres educatius de gairebé tota la demarcació de Girona que es mantinguin tancats, per evitar desplaçaments. La recomanació afecta a tots els centres de la Garrotxa, i mica en mica les diferents administracions prenen mesures al respecte.

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha decidit suspendre totes les rutes de transport escolar per aquest dijous 23 de gener, en base al comunicat del Departament d’Educació. Tampoc hi haurà servei de monitoratge a les rutes escolars que es realitzen a Olot.

L’Ajuntament d’Olot també ha decidit tancar tots els centres educatius: això afecta a les aules de primària, secundària, centres concertats i escoles bressol municipals. Així mateix, es sumen al tancament l’Escola Municipal de Música i l’Escola Municipal d’Expressió.

La Vall d’en Bas ha estat dels primers pobles a reaccionar al comunicat: ha suspès tota l’activitat escolar en els seus tres centres educatius.

L’Institut Escola de Besalú també pren aquesta decisió, d’acord amb Educació i la direcció del centre. Es preveu que mica en mica tots els consistoris prenguin mesures en la mateixa línia.