La pluja impedeix a alguns alumnes i professors arribar als centres educatius

La pluja ha causat complicacions pel que fa als centres educatius en diferents punts de la comarca durant el dia d’avui. A alguns lloc s’han suspès les classes, com és el cas de l’escola Verntallat o a l’Escola castell d’Estela d’Amer, on hi va un nombre important d’infants i joves de la Vall d’Hostoles. A Sant Joan les Fonts, en canvi, tant l’Escola Castanyer com la Llar d’Infants El Niu han obert. A Olot també s’han fet classes amb normalitat, tot i que un dels fets que sí que s’ha repetit és que alguns professors de la comarca i comarques veïnes no han pogut arribar fins als respectius centres.

On sí s’han produït afectacions destacades ha estat en les diverses rutes amb autobús als diferents centres educatius. No s’han pogut fer la ruta de Sant Aniol i Les Planes a l’Escola Sant Cristòfol, com tampoc la dels alumnes que van a l’Escola Joan XXIII. A l’Institut Bosc de la Coma només hi ha arribat alguns alumnes de Sant Esteve d’en Bas, Les Preses i Bosc de Tosca.

En el cas concret de l’Institut la Garrotxa, els alumnes de les rutes d’Oix i Montagut i la de Sales de Llierca tampoc han pogut assistir avui a classe.

Uns minuts després de primera hora del matí el Consell Comarcal ha anul·lat totes les rutes de transport escolar que fins aquell moment no havien pogut sortir i garantit la tornada de tots alumnes que sí han pogut arribar als centres educatius amb bus.

x