La UE Castellfollit confirma el seu gran moment proclamant-se campió d’hivern a Quarta Catalana

Temporada apassionant la que s’està vivint al grup 27 de la Quarta Catalana. Aquest cap de setmana va finalitzar la primera volta, en al que un terç dels equips que disputen la lliga es jugaven endur-se l’honorífic títol de campió d’hivern. Qui finalment ho va aconseguir va ser la Unió Esportiva Castellfollit, després de la victòria aconseguida al camp de Les Preses, per 2 a 3, amb remuntada inclosa. Els castellfollitencs han completat una gran primera volta amb deu victòries, tres empats i només tres derrotes.

 Jordi Freixa, entrenador de la UE Castellfollit: Estem en una ratxa molt positiva i l’hem d’aprofitar.

Una de les claus d’aquest bon moment, és el gran  estat de forma que presenta un dels seus davanters, lluís Badosa, que dissabte va tornar a marcar i que és el màxim golejador de la lliga amb 23 gols, destacat sobre el segon, que en porta set menys. Ell i el seu equip estant gaudint, fins al moment, d’una temporada rodona.

 Jordi Freixa, entrenador de la UE Castellfollit: Amb il·lusió i amb ganes de millorar i a gaudir del futbol, que aquest any l’estem gaudint, pel que fa a resultats.

Diumenge visitaran el Ripoll, amb l’objectiu d’iniciar la segona volta igual de bé que han acabat la primera.

x