L’Ajuntament d’Olot destinarà més d’un milió d’euros amb ajuts a entitats i obrirà la convocatòria d’ajudes al febrer

Tot i la reducció pressupostària d’aquest 2020, l’Ajuntament d’Olot aposta per mantenir l’aportació anual de més d’un milió d’euros a les entitats i associacions que organitzen activitats a la ciutat. La darrera Junta de Govern Local d’Olot ha aprovat inicialment les bases de diferents convocatòries de subvencions.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Són en total sis convocatòries, una dedicada a les activitats esportives, una altra per activitats veïnals, una altra per activitats socials, la quarta té a veure amb la cooperació, n’hi ha una altra que té a veure amb activitats de promoció que es gestiona des de Dinàmig i la sisena és la més gran que és la que engloba activitats ciutadanes i culturals, la convocatòria més ben dotada.

 Des del 16 de gener i durant vint dies hàbils, les bases estan a exposició pública per a possibles reclamacions. Un cop s’hagin aprovat de forma definitiva, l’ajuntament obrirà el termini de presentació de sol·licituds, previsiblement a mitjans de febrer.

x