Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de Pineda no tenen llum des de fa 30 hores

Pel que fa als talls elèctrics, a tota la comarca se n’han anat produint de forma rotatòria, com per exemple a Sant Jaume de Llierca aquest matí. Però des d’ahir a la tarda, a La Pinya tampoc tenen llum i no l’han recuperat aquest migdia. On tampoc han pogut recuperar l’electricitat és a Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de Pineda, nuclis de Sant Feliu de Pallerols. Aquest migdia ja porten 30 hores acumulades sense electricitat, i sense resposta per part de les companyies que haurien de garantir el subministrament. Recordem que els veïns denuncien la falta de manteniment de les línies, antiquades i en males condicions per efectuar el servei. Als dos nuclis hi resideixen un centenar de persones, i la falta d’electricitat afecta des de negocis a persones amb quadres severs de dependència.

x