El cicle de cinema ‘Vivim Muntanyes’ torna divendres i dissabte als cines d’Olot

El millor cinema de muntanya té una cita aquest divendres i dissabte a Olot. El cicle Vivim Muntanyes celebra la seva sisena edició amb la projecció d’una desena de films i curtmetratges als Cinemes Olot. Divendres, a dos quarts de vuit del vespre té lloc un dels actes més destacats del festival, la conferència-documental de l’alpinista català Sergi Mingote, i el seu projecte A Pulmó. El primer acte, a 2/8 de 8 del vespre hi haurà una conferència-documental a càrrec de l’alpinista català Sergi Mingote amb la projecció del documental A Pulmó.

Pere Gelis, organització Vivim Muntanyes: Ha conquerit ja sis 8.000 de les catorze muntanyes més altes del planeta i n’hi falten vuit. Vindrà aquí a explicar-nos l’aventura de les sis que ha conquistat i el projecte de les vuit següents.

Entre les propostes d’enguany, moltes d’elles premiades en mostres internacionals, destaca el documental sobre la vida d’un dels grans de l’alpinisme, Hans Kammerlander.

Pere Gelis, organització Vivim Muntanyes: Qui realment té el rècord de pujar a l’Everest és Kammerlander, que l’any 1996 va ser el que va pujar més ràpid i va baixar esquiant.

La programació completa del festival pot consultar-se al web WWW.VIVIMUNTANYES.CAT. Els dos dies del festival, entre la projecció de tarda i la de nit es celebrarà un sopar popular al mateix cinema.

x