El CN Olot afronta la segona volta amb ganes de seguir lluitant per les primeres posicions de la lliga

Sobrepassada la primera volta de lliga a la segona divisió masculina de waterpolo masculí, el primer equip del Club Natació Olot segueix a la part alta de la classificació, quarts, amb set victòries i tres derrotes. Dissabte va caure amb l’autònoma de Barcelona, a qui ja havia guanyat a domicili a la primera volta. Els olotins són un grup jove, que va aprenent sobre la marxa dels equips més experimentats de la lliga, sempre amb la mirada posada a les primeres posicions del grup.

Jan Ibern, entrenador CN Olot: Fins ara la temporada estava anant molt bé, encara que perdéssim l’altre dia també. Només havíem perdut tres partits, estàvem en les posicions de dalt. Ara se’ns ha complicat una mica, però no deixarem d’intentar-ho i ara és quan més hem de treballar, per continuar amb la bona línia, i que encara es pot millorar molt.

Aquest cap de setmana descansen, però el següent visiten la piscina del Picornell, situats una posició per sobre dels olotins, d’una taula que ja està configurant els diferents grups que lluitaran per lluitar per diferents objectius pel que resta de temporada. El Club natació Olot Picornell serà un partit clau per seguir amb les aspiracions d’acabar entre els primers.