La Penya Bètica Olot-Girona celebra els seus cinc anys d’existència

És l’alegria i entusiasme amb què viuen tots i cada un dels partits del Betis la penya bètica Olot –Girona. Una petita família que ha anat creixent, i de quina manera, en el transcurs dels 5 anys de vida que té.

Diego Sánchez, president Penya Bètica Olot – Girona: És fantàstic, vam començar amb pocs. Ara som 130 socis i estem molt contents i orgullosos.

L’epicentre d’aquesta marea blanca i verda a la capital garrotxina s’ubica al Bar Rivier, al passeig de Sant Roc. El seu propietari, en Francisco, està encantant que el seu establiment aculli, partit rere partit, tots aquests aficionats bètics.

 Francisco Doblas, Bar Rivier : Són gent, que amb els dos anys que els conec, molt ben educada i respectuosa.

 Diego Sánchez, president Penya Bètica Olot – Girona: En el darrer partit de lliga el Betis s’enfrontava a la Real Societat. Van vèncer per 3 a 0, i com no podia ser d’una altra manera, l’eufòria va omplir l’interior i l’exterior del bar.

INSERT: Afortunadament hem guanyat i estem molt contents els 70 o 80 que hem vingut.

Això sí, sempre mantenint el record d’Emilio Luna, un dels fundadors de la penya i que tristament els va deixar fa 3 anys.