Sant Jaume de Llierca es queda sense electricitat durant més de dotze hores

Sant Iscle de Colltort, Sant Miquel de Pineda i Cogolls són els tres nuclis més poblats amb una afectació més severa pel tall elèctric, ja que des de la nevada de dimarts que estan sense llum. Però les incidències també s’han produït a Sant Jaume de Llierca, on durant mig dia sencer els seus habitants no han pogut disposar d’electricitat. Els més de 850 veïns del municipi i del barri del Pont d’Argelaguer s’han quedat sense subministrament durant dotze hores, fins a la mitjanit, i sense que l’empresa donés cap informació sobre el problema.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: S’ha de dir que no hem estat informats en cap moment. Les empreses haurien de poder informar sempre. Nosaltres intentàvem transmetre a la ciutadania el poc que sabíem, però també teníem moltes complicacions.

Davant aquest fet, l’Ajuntament vol fer una queixa formal a la companyia encarregada del servei; és l’enèsima demanda, perquè la línia del poble es troba sovint amb afectacions.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: A vegades ens podem trobar a l’estiu amb talls importants. No sabem què passa amb Sant Jaume de Llierca, però farem reclamacions i serem contundents perquè hi ha hagut danys i perjudicis al municipi.

A més, l’Ajuntament insta als particulars i negocis afectats que també reclamin a la companyia pels danys i perjudicis rebuts, i oferirà ajuda per a poder fer aquestes demandes.