Argelaguer acull aquest cap de setmana el vuitè indoor 3D de tir amb arc

Argelaguer acull aquest cap de setmana l’indoor 3D de tir amb arc organitzat pel Poligaris Arc Club. Una competició open d’una modalitat esportiva importada dels estats units que consta d’afinar bé la punteria sobre simulacions d’animals. Enguany la temàtica seran contes fantàstics. La prova no entén d’edat ni de gènere, ja que es duu a terme conjuntament.

Jaume Casals, Poligaris Arc Club: Nosaltres des de sempre, des del primer any, homes, dones i nens tiren a la mateixa categoria, és classificació única. Creiem que l’arc s’adapta a la persona, no cal fer distincions entre gènere i edat.

Aquesta és la vuitena edició d’aquesta prova. El club organitzador lluita per promoure  una modalitat que costa donar continuïtat a molt joves. Les inscripcions estan exhaurides, però tothom qui vulgui pot anar al pavelló d’Argelaguer el dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda i el diumenge a les nou del matí.