El ple d’Olot aprova el conveni per al Mobile Week i les dues mocions presentades

Al ple de l’Ajuntament d’Olot d’ahir també es va aprovar el conveni am b la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation per al Mobile Week Olot 2020. La ciutat serà seu d’aquesta setmana en què s’organitzaran diverses activitats al territori de manera prèvia a la celebració del Mobile World Congress. La Mobile Week se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de febrer i els portaveus dels grups de l’oposició van criticar que encara no disposaven d’informació concreta sobre l’esdeveniment a la ciutat. El ple d’ahir també va aprovar la moció en rebuig a la resolució de la junta Electoral Central sobre la inhabilitació del president Quim Torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras. Es va aprovar amb l’abstenció del PSC, que va apostar per una solució política al conflicte però va parlar de disconformitat amb alguns punts de la moció. La CUP també va presentar una moció per actualitzar el Pla Local d’Habitatge d’Olot, que va finalitzar el 2016. La moció va ser aprovada per unanimitat de tots els grups.