La UE Olot visita Lleida tocant de peus a terra però amb ambició

Després del 4 de 6 en les darreres dues jornades, la Unió Esportiva Olot visita aquest dissabte al camp del Lleida, un dels grans de la categoria.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Molt bona plantilla, sap a què juga, té una ciutat al darrere, un club amb ambició…

En una roda de premsa més reflexiva que de costum, el tècnic valencià ha volgut posar en valor la gran temporada que està fent l’equip, tractant d’oblidar la mala segona part en la darrera jornada contra el Cornellà. Garrido assegura que l’Olot és el millor equip, dintre els mortals, entenent mortals, com aquells equips que no tenen el pressupost que poden tenir el Castelló, l’Andorra, entre d’altres.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Hem de començar a valorar més el que estem fent, el pas endavant l’estem fent progressivament i no en soms conscients, i el volem fer definitivament massa ràpid. Som el millor equip dels mortals, i dintre aquests mortals hi ha equips no mortals com l’Hercules o el Nàstic.

Setmana complicada a causa, també, del temporal Glòria, que va obligar a suspendre una sessió d’entrenament i haver d’anar al pavelló a exercitar-se.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Ha sigut difícil. El dijous va ser el primer dia que vam poder fe sessió. Vam haver de fer una sessió al pavelló…

L’Olot comptarà, segur, amb les baixes de Jordi Masó, per acumulació de targetes i de Blázquez, i amb el dubte d’Arnau Comas, encara amb molèsties.