El FCB Hoquei C supera el Club Hoquei Olot en un partit amb ocasions per als dos conjunts (1-4)

El Pavelló d’Esports d’Olot va viure una de les jornades més intenses del calendari. El Club Hoquei Olot rebia el Futbol Club Barcelona Hoquei C en un dels partits més complicats de la temporada. Els jugadors de Jordi Costa no van poder superar els visitants, i això que els dos conjunts van gaudir de diverses ocasions de gol. L’Olot va sortir a competir des del principi, però el Barça no va tardar gaire a avançar-se. La primera diana blaugrana va arribar des de la pena màxima. El segon gol va arribar poc després, aquesta vegada gràcies a una gran jugada col·lectiva. Els jugadors se’n van anar al vestuari amb el 0-2 en el marcador.

El Club Hoquei Olot va sortir a la pista amb l’objectiu de remuntar el matx. De fet, van poder marcar el primer en diverses ocasions, però no era el dia. El Barça va situar el tercer en el marcador amb una gran acció individual que va acabar al fons de la xarxa. El gol va acabar de desmoralitzar els groguencs, que van tenir una clara oportunitat des de la pena màxima, però Lluc Jiménez va errar el penal. El quart gol del Barça va arribar pocs minuts més tard, també des del punt de penal. A les acaballes del partit, l’Olot va marcar el gol de l’honor, però no va haver-hi temps de res més.

Jordi Costa, entrenador del CH Olot: Enfrontar-se al Barça sempre és incòmode. Són jugadors molt bons. Tècnicament, són molt bons, són molt ràpids. Ells proposen un estil de joc bastant ofensiu. Normalment t’apreten molt a la sortida, amb un equip com nosaltres que ens costa jugar des de darrere. Et condiciona moltíssim.

 

Keko Iglesias, entrenador del FCB Hoquei C: Sobretodola efectividad que hemos tenidoEl Olot era un equipo difícil de atacartenía muy claro que nos tenía que defender. En el momento que hemos metido la primera bola parada, que ha sido muy importante, hemos jugado más sueltos. Las que hemos tenidoes cierto que hemos estado francamente efectivos hoy.

El Club Hoquei Olot s’enfrontarà contra l’Hoquei GEiEG durant la propera jornada, amb l’objectiu de corregir els errors davant el Barça i guanyar el partit.