La defensa i deixar enrere les desconnexions, claus perquè el Banyoles-Garrotxa Rugbi lluiti per les posicions de play-off

Ja fa temps que el Banyoles-Garrotxa Rugbi està donant petits salts qualitatius. En aquesta segona fase de la Divisió d’Honor, els d’Adrián Gutiérrez lluiten per jugar de tu a tu contra els millor equips de la competició. El partit d’aquest diumenge va ser una demostració clara d’això. Només li van sobrar un  segons per poder-se endur la victòria contra l’INEF Lleida, un dels equips de la part alta. Una de les claus d’aquest augment de nivell és el treball que l’equip està fent en defensa, cada cop més sòlids.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugbi Club: La defensa en aquest partit ha estat en un nivell superior al que hem demostrat aquest any, sincerament. Un nivell superior. I he de felicitar els jugadors perquè ho han fet espectacular en aquest apartat del joc.

Segons un dels seus jugadors, Tim Vilaseca, un dels aspectes a treballar ara, però, és no desconnectar en moments del partit que l’equip està més cansat, com va passar durant uns minuts a la segona part contra al Lleida aquest diumenge. Pels jugadors i pel seu tècnic l’objectiu és clar: disputar els play-off d’ascens.

Tim Vilaseca, jugador Banyoles-Garrotxa Rugbi Club: Està dura la lliga. Jo crec que no hi ha tanta distància entre uns i altres, la lluita pels sis primers llocs per entrar als play-off estarà dur, partits com aquest del Lleida. I o estem aquí lluitant per aquesta mena de partits o no podrem estar a dalt que és el que volem.

Aquest cap de setmana descansen, però el següent tornen a la feina, s’enfrontaran al Tarragona, situats una posició per sota a la classificació.

Deixa un comentari