La UE Olot deixa escapar la victòria davant el Lleida Esportiu a cinc minuts per al final (1-1)

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit un punt aquesta tarda davant el Club Lleida Esportiu amb un empat a 1. Els jugadors de Raúl Garrido han començat el matx de la millor manera i s’han fet amb el domini i la possessió de la pilota. Just abans que l’àrbitre xiulés el descans, l’Olot s’ha avançat en el marcador. Álvaro Salinas ha estat l’autor de la diana, procedent d’una bona centrada de Xumetra al cor de l’àrea.

Els olotins han iniciat la represa de la mateixa manera, amb determinació i caràcter. Però el Lleida ha començat a créixer i a generar ocasions de gol. El porter visitant, Ballesté, ha aparegut diverses vegades i ha salvat un difícil mà a mà. Tot i això, al minut 85, els locals han aconseguit empatar el partit amb un cop de cap d’Adri León. L’àrbitre no ha donat temps per més, i a l’Olot se li ha escapat la victòria.

Amb l’empat, l’Olot suma 30 punts i es manté a la novena posició de la classificació. Els vermells s’enfrontaran contra el CD Castellón durant la pròxima jornada a l’Estadi Municipal.