El vuitè Indoor 3D d’Argelaguer compta amb la participació de 112 arquers

112 arquers van participar aquest cap de setmana en l’Indoor 3D de tir amb arc que organitza el club garrotxí Poligaris Arc Club. El poliesportiu d’Argelaguer va ser l’escenari encarregat d’acollir l’esdeveniment, que enguany va celebrar la 8a edició.

Jaume Casals, president Poligaris Arc Club: “Aquest és el concepte que Poligaris tenim del tir amb arc: passar-nos-ho molt bé. De fet, congeniem moltíssima gent amb aquesta idea”.

El president Poligaris Arc Club, Jaume Casals, també va destacar la importància de fer visible aquest esport minoritari.

Jaume Casals, president Poligaris Arc Club: És un esport molt minoritari. És molt difícil fer-lo visible. No és espectacular. No emplenem estadis. Fer afició és fer bàsicament que la gent no s’avorreixi del tir amb arc de les competicions oficials”.

Aquesta es tracta d’una modalitat de tir amb arc importada dels Estats Units, on els participants afinen la punteria enmig d’un decorat ple d’animals en tres dimensions.

Xevi Quintana, regidor de l’Ajuntament d’Argelaguer: “A nivell de poble, ens porta molta gent. És una activitat molt familiar, la gent ho ve a veure i gaudeix. És per passar una bona estona. A nivell competitiu, jo també sóc arquer i és un plaer poder tirar en un escenari com el que tenim aquí a darrere. A Catalunya no es dóna a cap més lloc”.

 

Joel Quintana, participant: Està bé, perquè m’agrada molt esport i està bé que es faci en aquest pavelló, perquè és bastant gran.

 

Josep Siles, participant: Som de Sant Celoni, a 90 quilòmetres d’aquí i cada any venim aquí a disfrutar de tirar aquesta Indoor que fan el Poligaris.

La trobada va comptar amb la participació d’arquers de diferents punts de Catalunya, en un esdeveniment que ja està consolidat al municipi.

Deixa un comentari