El Banyoles-Garrotxa Rugbi se li escapa la victòria davant el Lleida en l’últim suspir tot i haver completat un gran partit en defensa (17-19)

Banyoles-Garrotxa i INEF Lleida s’enfrontaven aquest diumenge en partit de lliga a la Divisió d’Honor de rugbi. Tot i que han estat els locals qui han començat millor el partit, més atacants, han sigut els lleidatans els primers en transformar els primers punts del partit.

Els d’Adrián Gutiérrez, però, han fet un tram final de primera part sensacional, remuntant el set a zero, per acabar-se’n anant al descans amb 17 a 7 a favor, aprofitant molt bé les errades visitants.

A la segona part, però, el lleidatans han posat una marxa més i els locals ho han apostat pràcticament  tot a la defensa. Només començar els segons 40 minuts el Lleida completava un nou assaig que ha ficat la por al cos als locals. Meritòria segona part del Banyoles-Garrotxa que ha sabut aguantar gairebé fins al final el resultat amb una gran defensa. A pocs segons d’acabar el partit, però, el Lleida ha certificat la remuntada i la derrota, a última hora, del Banyoles-Garrotxa, en una acció molt discutida per la banqueta local.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugbi: Partit molt seriós del Lleida, crec que hem fet el millor partit de l’any, però sabor agredolç perquè se’ns ha escapat el partit. Això sí, avui la defensa ha estat a un nivell que encara no havíem estat aquest any. Felicito als jugadors. Ens falta una mica d’experiència, però, això només s’entrena jugant.

Jon Korkostegi, jugador INEF Lleida: Ens ha faltat conservar més, al final de la primera part, perquè la perdíem fàcilment. Ens ha faltat paciència, que llavors l’hem tingut a la segona. Hem patit molt però hem pogut fer l’assaig de la victòria.

Tim Vilaseca, jugador Banyoles-Garrotxa Rugbi: Desconnectem una mica quan ens falta l’aire i deixem de fer el que sabem fer.

Aquest resultat deixa el Lleida tercers a la lliga, mentre que el Banyoles-Garrotxa és situa vuitè de dotze equips, sabent que si són capaços de donar un pas més tindran possibilitat de lluitar pel play-off d’ascens.