L’Audiència Nacional demana més informació a Fiscalia Anticorrupció per decidir si cita a declarar el garrotxí Pere Macias

Després que aquest dilluns la Fiscalia Anticorrupció demanés investigar el garrotxí Pere Macias a més d’una dotzena d’ex-alts càrrecs de Convergència Democràtica de Catalunya per presumpte blanqueig de capitals, el titular del jutjat d’instrucció número 5 de l’Audiència Nacional, José De la Mata, que instrueix el cas del 3 per cent sobre el suposat finançament irregular del partit, ha demanat a la Fiscalia Anticorrupció més informació per decidir si els cita o no a declarar. En una providència dictada aquest dilluns, De la Mata requereix al fiscal una ampliació de les raons per les quals considera que es tracta “d’algun tipus d’actuació a través de l qual el partit ingressa i justifica fons d’origen desconegut”.