Lovely Moda ofereix roba i complements d’estils diversos i per a totes les edats

Va ser a finals de novembre quan Lovely Moda va obrir les seves portes a Olot amb la voluntat d’oferir estils de roba diversos per a totes les ocasions i des de llavors ha comptat amb una clientela molt variada que busca, principalment, sortir de l’estètica habitual que s’ofereix en grans cadenes de moda.

Luisa Tabarés, propietària: Intento tenir una mica una barreja, que sigui un estil casual que es pugui portar diàriament però també que et pugui servir per arreglar-te. Avui en dia és cert que cada vegada ens agrada més a les noies arreglar-nos més i llavors és poder trobar coses que siguin diferents a allò que podem veure a grans cadenes de moda perquè normalment tenen un mateix estil.

La seva propietària va treballar anteriorment durant gairebé una dècada en altres establiments de moda de la capital garrotxina i va ser l’any passat quan va decidir emprendre el seu propi camí i iniciar un nou projecte per tal d’oferir una atenció personalitzada als seus consumidors.

Luisa Tabarés, propietària: Sóc una persona molt propera a la gent, llavors sóc molt sincera i m’agrada molt la moda. Ja que em coneixen la idea és que vinguin aquí a un espai sense compromís on poden gaudir de mirar roba, de provar-la i si va bé de comprar.

Roba i complements per a tots els moments, des dels dies de cada dia als caps de setmana, per ocasions casuals o sota un estil més glamurós, però sobretot peces úniques i diferents.