Moha Chabboura reforçarà la davantera de la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot es reforça amb l’arribada de Moha Chabboura, davanter empordanès de 24 anys que ja té una bona trajectòria al futbol català i gironí.

Es tracta d’un atacant que buscarà la continuïtat que li ha mancat a Segona B, categoria en la qual ha passat pel Llagostera i ha disputat aquesta mitja temporada a les files de l’AE Prat. Chabboura signa fins a final de temporada i serà presentat aquest dimecres a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

És el fitxatge atacant de la UEO en aquest mercat d’hivern després de les sortides de Natalio i Joel Arimany. Un jugador de proximitat que coneix perfectament el club i la categoria, en la qual ha disputat 32 partits entre les seves experiències a la UE Llagostera i AE Prat, el seu últim equip fins aquest mes. On sí que ha tingut un ampli protagonisme és a Tercera Divisió, en concret en el seu pas per la Pobla de Mafumet (filial del Nàstic), UE Figueres o Formentera, clubs amb els quals ha marcat una trentena de gols en total.