Sant Jaume de Llierca no vol un altre Pla Especial per fer la planta de triatge a Can Coma de Baix

Sant Jaume de Llierca considera que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els dona la raó, al quedar anul·lat el Pla Especial Urbanístic de la planta en invalidar els accessos i la construcció sobre terreny protegit. Davant la possibilitat que el Consell vulgui tornar a fer un Pla Especial modificant aquests dos aspectes, insisteix que Can Coma de Baix no és un bon lloc per ubicar-hi la planta, i que lluitarà contra aquesta opció.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Utilitzarem els recursos jurídics i tècnics per evitar que es faci un Pla Especial nou a Can Coma de Baix.

L’alcalde de Sant Jaume demana reflexió a la Generalitat i al Consell, per tal que considerin que l’única opció possible per a un equipament d’aquestes característiques és ubicar la planta en sòl industrial en algun punt de la comarca.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Entenem que hi ha d’haver-hi aquesta quantitat de metres en algun punt de sòl industrial per a poder fer aquesta nau.

Sobre l’actual sentència del TSJ, tant l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca com l’Associació de Naturalistes de Girona valoren interposar un recurs de cassació per resoldre els aspectes del contenciós desestimats pel Tribunal.

Deixa un comentari