El Palau d’Esports de Garnollers acollirà el territorial de Grups de Show el dia 16 de febrer

La Federació Catalana de Patinatge ha trobat, finalment, un espai on poder dur a terme el campionat gironí de Grups de Show. Serà, però, a la província de Barcelona, al Palau d’Esports de Granollers, donada la dificultat per trobar un pavelló amb capacitat per almenys les 4.000 persones que ja havien comprat entrada. El territorial es disputarà el 16 de febrer, dues setmanes més tard del previst, i només una setmana abans del Campionat de Catalunya, que ha estat traslladat al Barris Nord de Lleida. Tasca complicada la que tenia la Federació Catalana, després de les inundacions i destrosses al Pavelló de Fontajau de Girona a causa del Temporal Gloria, que ha deixat impracticable les instal·lacions que havien d’acollir les dues primeres proves de la temporada de la modalitat de Grups de Show.

 

Imatge: TV Girona