L’EMBA presenta un nou programa d’activitats per tots els públics aquest 2020

L’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts presenta, aquest 2020, una rentada de cara i un nou programa d’activitats farcit de propostes formatives de tota mena.

Al setembre de l’any passat, l’escola va passar a ser un servei municipal gestionada pel consistori de la localitat. Durant aquests mesos s’ha fet un canvi d’emplaçament, ara es troba al carrer Sant Antoni de Sant Joan les Fonts, i s’ha adequat l’edifici perquè hi tingués cabuda l’escola, és per això que els cursos han començat aquest mes de gener i no al mes de setembre com és habitual.

L’escola ofereix multitud d’activitats per a totes les edats: cursos, tallers, monogràfics…

Raquel López, dinamitzadora EMBA: Tenim un curs de cistelleria creativa, tenim un curs d’il·lustració, de dibuix  per a mainada, un taller d’arquitectura de nens i nenes on hi col·labora el col·legi d’arquitectes de la Garrotxa i el ripollès, tenim un curs de tècniques pictòriques, d’art i pintura emocional…

L’activitat artística a l’EMBA no s’atura ni el cap de setmana. Durant els dissabtes es realitzen els Pessics creatius, uns espais d’aproximadament 3 hores, mensuals o quinzenals on es realitzen activitats de diferents temàtiques i per diferents edats.

Tota la programació de l’escola, així com el procés d’inscripció el trobareu a la seva pàgina web.