L’Hoquei Olot haurà de fer una gran segona fase per aspirar als play-off

Tot i haver-se classificat pel grup dels millors a la Nacional Catalana, al Club Hoquei Olot se li presenta una segona volta complicada. Els de Jordi Costa juguen amb el handicap dels punts acumulats, i és que a la fase present s’hi passava sumant els punts aconseguits en els partits dels equips també classificats.

Un dels grans beneficiats és el Capellades, que amb només dues jornades jugades en aquesta segona fase ja disposa d’una avantatge molt gran de cares a classificar-se pels play-off d’ascens i lluitar pel títol: té vint-i-dos punts, nou més que el segon: el Cerdanyola. L’Olot, en canvi, només en suma sis, i ara mateix tanca la classificació, i això que curiosament a la primera jornada d’aquesta segona fase va empatar amb el Capellades.

Aquesta setmana el Club Hoquei Olot visitarà el GEiEG: un partit clau per començar anar deixant enrere rivals, donat que els gironins només tenen un punt més que els de Jordi Costa.

Deixa un comentari