Moha Chabboura arriba a l’Olot amb fam i ganes de demostrar que és golejador

El davanter Moha Chabboura ha estat presentat aquest migdia amb la Unió Esportiva Olot. L’empordanès, de 24 anys, compta amb una bona trajectòria al futbol català, i arriba amb molta fam després d’haver jugat el primer tram de temporada amb el Prat a la Segona B. Tot i no haver tingut sort de cara a porteria rival, Moha considera que té gol, i ho vol demostrar amb l’Olot, on el joc de l’equip pot afavorir-lo.

Per la direcció esportiva, el perfil de Moha pot anar bé per a la plantilla, i per incrementar l’aportació golejadora de l’equip.

Moha fitxa per l’Olot fins a final de temporada. A falta de pocs dies pel tancament del mercat d’hivern, es preveu que sigui l’única incorporació de l’equip, que també donarà d’alta a Roger Barnils, a l’espera d’alguna oportunitat d’última hora que pugui aconseguir l’Olot.

Deixa un comentari