El CTT Olot valora molt positivament el pas del rus Evstifeykin pel club

Tal i com estava previst, el rus Anton Evstifeykin ha acabat la seva etapa com a jugador del Club Tennis Taula Olot-Gabinet Permar, i ha complert amb els objectius fixats per l’equip. Des de l’Olot es valora positivament la seva aportació, tot i haver estat membre de la plantilla olotina només durant dues setmanes.

Va començar a entrenar amb el Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar el 16 de gener, i ara ja ha marxat: és el rus Anton Evstifeykin, el darrer fitxatge internacional de l’equip, que va arribar per impulsar els olotins a la classificació. Només en dues setmanes, el palista ha arribat a disputar quatre partits, tres d’ells contra equips de la part alta, i el balanç és més que positiu: el club ha aconseguit tres victòries contra el Cartagena a casa, l’Irun de la part baixa, i l’Atlético San Sebastian. Els triomfs permeten que l’Olot s’assenti a la part mitja de la classificació, ara amb sis punts de marge respecte el descens. L’aportació individual d’Evstifeykin ha estat de 6 punts guanyats i dos perduts, i des del club es destaca la seva implicació en el dia a dia i la relació que ha tingut amb els companys, considerant un encert la seva contractació malgrat els esforços que s’han fet per portar-lo. Un cop finalitzada la seva etapa, el següent jugador en arribar serà el japonès Matsuro Nakajin: l’afició olotina en podrà gaudir ja a partir del proper 15 de febrer, quan els locals s’enfrontin al Sabadell. El palista nipó jugarà un total de set partits amb l’Olot.

x