Els pressupostos de la Generalitat preveuen inversions a la Garrotxa per valor de més de 7 milions 600 mil euros

Les inversions de la Generalitat a la Garrotxa pel 2020, si es tenen en compte els números dels pressupostos presentats pel Govern pendents d’aprovació, superaran els 7 milions 600 mil euros, tres més que els prorrogats de l’any 2017. Tot i això, i sense tenir en compte la Cerdanya, la comarca és la segona per la cua de tota la demarcació de Girona, que veurà incrementada la seva aportació en un 43%.

Pel que fa als projectes concrets, destaquen els 3 milions d’euros que es destinaran a Sant Ferriol per la millora de la C66. Per Santa Pau hi ha previst gairebé 1 milió 400 mil euros, previstos per les actuacions de millora que ja es duen a terme a l’escola Joan Maragall, o a l’adequació d’espais de recepció de visitants a Can Serra i Can Passavent, dins el Parc Natural. El tercer poble que rep més gruix d’aquesta inversió és Castellfollit, per les obres relacionades amb la depuradora.

No hi ha prevista cap partida d’inversió per a les variants d’Olot i Les Preses, i per tant, no es contempla que cap obra relacionada pugui començar aquest 2020.

x