Moha serà, previsiblement, l’única arribada a la UE Olot aquest hivern

Previsiblement amb l’arribada de Moha Chabboura la Unió Esportiva Olot donarà per tancat el mercat d’hivern, que finalitza aquest divendres. El balanç és una arribada, la de Moha, i tres sortides: les de Joel Arimany, Natalio i Jose Martínez. També cal sumar-hi la tornada de Roger Barnils, ja recuperat.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: No es pot dir mai perquè al mercat pot sortir alguna cosa interessant, però tenim les fitxes cobertes per majors de sub 23 anys i la idea és no donar cap baixa. Estem contents amb la gent que tenim aquí, tot i que hi pot haver algun moviment d’últim moment a sub 23, però és complicat.

El director esportiu ha reconegut dificultats per incorporar un punta pur durant aquest mercat d’hivern, decantant-se a última hora per Moha, un perfil similar, però no estrictament punta.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Jo crec que el mercat d’hivern és complicat. És difícil incorporar jugadors i més en la posició de davanter, perquè van molt buscats.

L’equip, doncs, afronta la segona volta i el repte de millorar la capacitat anotadora apostant-t’ho tot a la nova arribada i als jugadors de l’equip que mica en mica van aconseguint anotar més, com és el cas d’Álvaro Salinas.

x