RCR Arquitectes obrirà la 13a Fira del Farro de la Vall de Bianya aquest cap de setmana

La presentació del cartell per part de Quim Domene posa en marxa el compte enrere per un dels esdeveniments de l’any a la Vall de Bianya, la Fira del Farro. Per a aquesta tretzena edició, l’artista garrotxí s’ha inspirat en una obra literària que connecta amb la vida rural del municipi, i que a més, està de celebració.

Quim Domene, artista: És el 75 aniversari d’un llibre que es diu La Revolta dels Animals d’en George Orwell, un personatge que em fascina molt perquè va venir a Espanya a lluitar per la Guerra Civil amb les Brigades Internacionals, va escriure el famós llibre Homenatge a Catalunya, el 1984…

 Una de les principals novetats d’aquest 2020 serà la participació de l”equip d’arquitectes RCR a l’acte inaugural de la fira, amb una conferència sobre el projecte “La Vila”.

Dissabte a la tarda els tindrem aquí, ens parlaran del projecte que estan construint aquí a La Vall de Bianya. Després ja farem el sopar tastet al centre cívic, on els restaurants i artesans del municipi col·laboren preparant un plat.

 Diumenge a l’Hostalnou es viurà la jornada central de l’activitat, que manté el format d’altres edicions: parades de productes artesanals, mostra d’animals i oficis del camp, cercavila de la faràndula i el nou taller infantil amb farro “Preparo els meus snacks dolços i salats”. Per cinquè any, el consistori nomenarà un Padrí i Padrina de la Vall de Bianya en agraïment a la seva contribució al municipi.