La Garrotxa torna a mobilitzar-se a favor del dret a l’autodeterminació amb les Marxes per la Llibertat

La Garrotxa torna a mobilitzar-se a favor de la llibertat i el dret a l’autodeterminació. Serà aquest dissabte que tindran lloc les marxes per la llibertat a la Garrotxa. Sortiran 4 marxes dels 4 punts cardinals de la comarca i es caminarà aproximadament una desena de quilòmetres fins a confluir al Firal petit de la capital garrotxina, on es farà un dinar popular i un acte lúdic/polític/musical on hi participaran entre d’altres, el Mag Nani o Músics per la Llibertat.

Les quatre columnes sortiran de l’estació del Carrilet de Sant Esteve d’en Bas, de la parada d’autobús de Santa Pau, i del Centre Cívic d’Hostalnou de Bianya a les 11.00, mentre que al pont de la carretera de Figueres de Besalú es marxarà a les 7.30, en direcció a Olot.

Núria Batallé, Òmnium: Cada vegada que hi ha una patacada és més motiu encara perquè la gent que està mobilitzada torni a demostrar que la força és aquí.

Magda Ripoll, ANC: Dissabte serà un dia lúdic i revindicatiu a la vegada. També estem preparant autocars per anar a la concentració el 29 de febrer a Perpinyà.

Tothom qui vulgui podrà afegir-se a les marxes en qualsevol punt del seu pas. Els veïns d’Olot hi podran participar accedint a qualsevol de les quatre capçaleres.

Els punts de sortida i els horaris els podreu trobar a les diferents webs de les entitats. La marxa, està organitzada per Òmnium Garrotxa, ANC i ADL Garrotxa.

Deixa un comentari