La Unió Esportiva Olot rep al Castelló sense Arnau Comas ni Vivi

La Unió Esportiva Olot s’enfronta aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a l’Estadi Municipal al Castelló, segon classificat a la lliga. Un equip que s’ha reforçat encara més del que ho estava al mercat d’hivern i amb un estil de joc molt clar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Té una plantilla molt àmplia ben dirigida i amb jugadors diferencials. És un club que vol créixer i que vol estar a la lliga de futbol professional”

L’Olot afrontarà el partit sense Arnau Comas amb un edema ossi al peu i sense Vivi, per acumulació de targetes. El tècnic valencià espera una gran assistència al camp, per tractar de continuar la festa del sopar del centenari del club, que s’haurà dut a terme la nit anterior.

 

 

Deixa un comentari