L’obra de teatre ‘Com menja un caníbal’ obre l’itinerari ‘Cossos i ments’ sobre diversitat funcional a Olot

Avui es dona el tret de sortida al tercer itinerari al voltant dels drets civils que promou l’Ajuntament d’Olot. Després d’abordar la diversitat sexual i de gènere i la religiosa, la ciutat vol posar el focus en els drets de les persones amb alguna discapacitat. Ho farà sota el títol “Cossos i ments, la dignitat de la diferència”. La primera proposta del programa és l’obra de teatre “Com menja un caníbal”, aquest divendres a les 21h del vespre al Teatre Principal d’Olot, però la iniciativa va més enllà de l’àmbit cultural.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: El problema no està en les ments ni en els cossos sinó en la mirada social, la mirada que dona la societat a les funcionalitats d’aquestes persones. Com ho abordarem? En forma d’un seguit d’accions que vindran tant des de l’àrea de Cultura, d’Acció Social, d’Esports, de Policia, de Medi Ambient… intentant també implicar el màxim de gent de fora l’ajuntament.