Olot subvenciona per primera vegada els esportistes d’elit amateurs de disciplines individuals

Ciclisme, tennis taula, natació o socorrisme són algunes de les disciplines on els seus practicants poden optar a una nova subvenció de l’Institut Municipal d’Esports d’Olot. Es tracta d’una convocatòria d’ajuts amb un fons global de 2.000 euros, i cada esportista pot optar fins a un màxim de 900 euros.

Per a poder rebre-les, s’ha d’estar empadronat a Olot, tenir menys de 25 anys, ser amateur i haver participat com a mínim en campionats d’Espanya durant el passat 2019. L’objectiu de la subvenció és donar suport econòmic amb les despeses que tenen aquests esportistes, força elevades en matèria de transport i material.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports Ajuntament d’Olot: “Probablement no satisfarem la totalitat del que acaben gastant els esportistes, però, sí que volem donar un cop de mà a aquests joves esportistes perquè puguin afrontar la temporada.”

Les ajudes es poden demanar fins el proper 6 de febrer, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o bé de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.