El CEF Bosc de Tosca goleja la UE Quart en una gran segona meitat dels locals (5-1)

Gran partit a la Zona Esportiva de Bosc de Tosca. Els jugadors de Miquel Salavedra van golejar el Quart en una segona meitat amb una efectivitat molt alta dels de casa. De fet, els locals van començar el matx amb bon peu. Àlex Darnés va obrir el camí ben aviat, al minut 8, tot i que aquest seria l’únic gol que veuríem durant els primers 45 minuts. El Bosc de Tosca ho va intentar però no va aconseguir eixamplar l’avantatge i el Quart no va crear gaire perill.

A la represa, la definició va marcar la diferència. Àlex Darnés, per segona vegada, va marcar el segon dels groguencs amb un bon xut creuat, al minut 52. El partit va entrar en una fase on els locals mantenien el control de la pilota i els visitants creaven perill al contraatac. Tot i això, al minut 70, els jugadors de Miquel Salavedra van sentenciar el partit. En aquesta ocasió, una mala sortida del porter va permetre a Alejandro Gaitán aconseguir un golàs, sense angle des de fora de l’àrea. El mateix Gaitán va repetir nou minuts més tard, amb una bona definició. Al minut 85, Mahmadou Konteh va retallar diferències en un rebot. El Bosc de Tosca, però, va tenir temps de posar la cirereta al pastís, amb el hat-trick d’Àlex Darnés i el cinquè de la tarda.

Miquel Salavedra, entrenador del CEF Bosc de Tosca: En moments puntuals, hem fet l’última passada i hem estat encertats de cara a porta. Hem guanyat, hem fet més gols que el rival i per això ens emportem els tres punts. Content pels nanos, perquè els hi deia que era un partit molt complicat. És un rival molt incòmode, és un rival que va molt intens a tots els encontraments i ens ho ha posat difícil.

 

Toni Montilla, entrenador de la UE Quart: El resultat ha sigut totalment injust. Massa ampli pel que s’ha vist dins el joc. Però bé, és futbol i no passa res, a seguir endavant.

El Bosc de Tosca rebrà el Sant Jaume de Llierca durant el pròxim partit de lliga en un derbi que es preveu molt intens.

Deixa un comentari